Trendy for ham

Det blir stadig mer populært for menn å være trendy. Med hipsterbølgen og anerkjennelsen av at det er viktig å ta seg godt ut, har det dukket opp en rekke gode nettsider for menn som de kan bruke både for å få tips om hvordan man skal være trendy og steder hvor de kan kjøpe trendy klær, tilbehør, treningsklær og sko.

Klær

Når man skal oppdatere garderoben og bli mer trendy, er det en god idé å lese moteblogger for å få inspirasjon. Da er en fin moteblogg å følge Stay Classic. Det er en blogg som drives av amerikanske Tim Meliedo, en fotograf bosatt i Los Angeles. Han blogger om stil og mote, og ønsker å vise at det er mulig å være trendy og ha en klassisk stilig klesstil, uten å måtte betale i dyre dommer for det. Meliedo har også startet en nettbutikk på bloggen sin, hvor man kan kjøpe de tøffe antrekkene som han selv bruker i bloggen.

Tilbehør

Tilbehøret er svært viktig når man skal fullføre en bestemt stil. I motebildet nå er det svært populært å være klassisk og stilsikker, og det innebærer å bruke sløyfe, mansjettknapper og ullskjerf sammen med en fin skjorte og dressjakke. En av de beste nettbutikkene for inspirasjon til trendy tilbehør er Neckwear. Der kan man kjøpe tilbehør i alle mulige farger, mønster og materialer.

Treningsklær

Alle trener for tiden, og det blir stadig viktigere å være trendy også på trening. Da gjelder det å finne det nyeste innen treningsklær, og en nettbutikk som selger dette er X-life. Hos X-life kan man finne det aller nyeste på markedet fra velkjente varemerker som Under Armour, Reebook og zXU. Klærne skal være trendy, sporty og komfortable.

Sko

En av de aller beste kanalene for inspirasjon og kjøp av sko på nettet er Baresko. Der finner du, som tittelen tilsier, bare sko. Der kan du kjøpe alle typer sko, også de aller nyeste trendene på markedet.

Noe karakteristisk

Trender handler om å ta seg godt ut, og det å ta seg godt ut handler ofte om å vise seg litt ekstra frem – fremheve seg selv litt om du vil. En del av dette er det å ha noe karakteristisk som kjennetegner deg, altså en slags signatur. Om du tenker deg om, så er dette noe de fleste kjente menn gjennom verdenshistorien har hatt, enten de regnes som gode eller onde. Tenk på hvem som helst, og du vil nok fort komme frem til et kjennetegn, enten det kommer fra naturens side (som Napoleons korte høyde) eller noe man har tatt frem selv (som Eminems korte blekede hår). I trendbildet for menn er dette noe som alltid er gjeldende, men det gjelder å finne frem til noe som faktisk er karakteristisk på en litt unik måte. Man kan for eksempel spørre seg hvor karakteristisk det å ha skjegg er i våre dager. Hvis man ønsker å holde seg litt innenfor denne, kan man jo tenke på kun å ha bart, selv om dette definitivt er noe man skal være ganske modig for å prøve seg på. Det må ikke være noe som henger fast i kroppen, for eksempel et hodeplagg eller et bestemt smykke.

This entry was posted on Friday, February 26th, 2016 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.