Jenter som spiller poker

Det er ikke mange år siden pokerbordene var fullstendig dominert av mannlige spillere. Dette er heldigvis i ferd med å forandre seg.

Den tidligere modellen Aylar Lie er en av gjengangerne på Global Poker Index sine rangeringer av de beste spillerne i verden. Dette karriereskiftet viser at alle kan bli habile pokerspillere, hvis interessen er der og man virkelig går inn for det.

Pokerturneringer

Det er tillatt å spille poker i private hjem i Norge. Å invitere jentegjengen hjem på et slag Texas Hold’em kan være både hyggelig og spennende lørdagsunderholdning. Har du talent for dette kortspillet, kan du også melde deg på NM i turneringspoker. Dette er et årlig arrangement som avholdes av en forhåndsgodkjent ideell organisasjon.

Hvordan spille poker?

Selv om alle kortspill til en viss grad er basert på flaks, er det noen pokerspillere som vinner mye mer enn andre. Det første steget er å lære seg reglene for pokerspill, om det er snakk om Texas Hold’Em, Omaha eller 7-card stud. Uansett hvilken variant du spiller, må du ha en god strategi for å vinne. Du bør også øve opp et steinhardt pokerfjes, og være i stand til å bløffe deg til seier. Gå til norskpoker.com for blogger, pokersider og en gratis pokerskole som lærer deg kunsten å spille.

This entry was posted on Tuesday, May 14th, 2024 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.