Få en sunn hudpleierutine

På sosiale medier ser du daglig kjente bloggere eller kjendiser som reklamerer for avanserte og dyre hudpleierutiner. Slike hudpleierutiner kan ofte virke uoppnåelige og tidkrevende, og det er de ofte også. Å få sunn og frisk hud er ofte mye enklere og billigere enn du tror, og trenger ikke ta lang tid.Vi skal her dele våre beste tips for en sunn og glødende hud. Med en sunn hudpleierutine vil du oppleve mindre kviser, solskader og lignende, noe som etterlater huden din myk og vakker. Mye kan du gjøre selv, mens noen ganger kan det være greit å få hjelp av profesjonelle hudpleiere.

Eksperthjelp

Det høres kanskje ut som et drastisk skritt å ta, men det er faktisk vanligere enn du tror å få hjelp av profesjonelle innen hudpleie. Det kan være en engangsbehandling eller behandlinger som foregår over lengre tid. Plastikkirurg1 er blant klinikkene som tilbyr en rekke behandlinger innen hudpleie – for deg som trenger litt hjelp.Mange sliter med akne og solskader, og dette er ikke alltid like enkelt å bli kvitt på egen hånd. Ved å søke hjelp hos profesjonelle hudpleiere kan du få hjelp til å bli kvitt både akne, pigmentflekker, arr og solskader. Dette kan være aktuelt for deg som sliter mye med hudproblemer.

Hudpleierutiner i det daglige

Det er mye du selv kan gjøre for huden din. Det er både sunt og deilig med sol, men pass på å alltid smøre deg med solfaktor, for eksempel fra Cosmica, før du oppholder deg under den sterke solen som er midt på dagen. Ikke bare øker solstrålene faren for hudkreft, du kan også få pigmentflekker og rynker.Velg også ansiktskremer og sminke med minst mulig olje i seg, og gå helst for produkter som er basert på mineraler. På apoteket og butikker som spesialiserer seg på slike produkter, vil du finne alternativer som er ekstra hudvennlige. Drikk også mye vann og rens huden skikkelig før du legger deg.

This entry was posted on Saturday, June 15th, 2019 at and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.