Få bukt med migrenen

Å være plaget med migrene kan by på store utfordringer i hverdagen, som dårlig humør, angst og konsentrasjonsvansker. Nakke- og hodesmerter henger tett sammen, og det kan derfor være vanskelig å selv vite hva den underliggende årsaken er.

Betydning av sittestilling

I dagens moderne samfunn sitter de fleste av oss med bøyd nakke foran skjermer store deler av dagen. Enten det er på mobiltelefoner, nettbrett eller på kontoret, belaster vi derfor nakken store deler av dagen. Denne belastningen kan resultere i smertefull hodepine som går utover både humør og konsentrasjonsevner.

Sittestilling og fysisk aktivitet er svært viktig for å forebygge plager med migrene, og det kan derfor gi stor helsegevinst å være mer bevisst på hvor lenge man sitter i den samme stillingen, og hvor mye man er i aktivitet i løpet av en dag.

Behandling med naprapati

Studier viser at behandling hos naprapat er mer effektiv enn å rådføre seg med lege. Naprapatlandslaget er spesialiserte på å behandle og forebygge smerter i muskler og ledd, og benytter en helhetlig tilnærming for å finne årsaken til smertene. Ofte sitter årsaken til migrene i nakken, og ved å få profesjonell behandling og oppfølging vil man kunne få bukt med smertene og oppleve økt livskvalitet.

This entry was posted on Monday, March 7th, 2022 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.