Casual fredag

Mange må forholde seg til de veldig mange forskjellige kleskodene som finnes der ute, og de varierer selvfølgelig først og fremst etter hvilken anledning man ønsker å kle seg til. Det som kan være stivpyntet for noen kan virke nærmest hverdagslig for andre. Se en enkel og fin oversikt her.

De mest populære stilene

Stiler som er inspirert av boyfriend-stilen og nittitalls hip hop er blant de mest populære casual-stilene som finnes. Begge karakteriseres av romslige (såkalt «baggy») klær som skal være komfortable å gå med. Hip-hop stilen går kanskje litt mer i retning av treningsklær enn det boyfriend-stilen gjør.

Motley Denim

Motley Denim har klær som er store nok til at du kan bruke dem som ponchoer eller til slapp av dager hjemme, og uansett hvilken størrelse du bruker kan du finne klær som er passende til å både boyfriend og hip-hop stilen fra nittitallet. Om det er casual-stilen man trives best i er det altså ingen grunn til å være ensformig i klesveien, for det finnes massevis av måter å variere den på.Casual-stilen blir gjerne omtalt som om det skulle være en bestemt stil, men det er faktisk veldig langt unna sannheten. Det finnes nemlig veldig mange forskjellige måter å være casual på. Jobb-casual handler som regel om å se litt mer hverdagslig ut enn det som vanligvis er tilfellet, særlig dersom du er i en jobb der det å ta seg ut er en vesentlig del av jobben. Denne stilen kan gjerne minne veldig mye om den casual-stilen man kjører på kafé i byen eller på andre utesteder. Men i disse settingene vil man ikke se så hverdagslig ut at man har på seg hjemmeantrekket som man vanligvis ikke en gang vil iføre seg i når man går på butikken. Hjemme-casual handler ofte om romslige og behagelige joggedresser.

This entry was posted on Wednesday, March 9th, 2016 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.