Mørke høsten kan bli et lyspunkt i mørket

Høsten her i Norden kan være bade våt og mørk. Kom deg heller ut i naturen og se hvor vakre fargene på løvet er denne årstiden. Eller hva med å finne dine gleder både online og offline?

Høst naturens goder

Høsten er gjerne preget av regn, vind og gjørme. Men før været blir så alt for ille er utmarken over hele landet full av sopp og bær som stort sett står og råtner på rot! Dyr og fugler forsyner seg gladelig, men fortsatt regner bønder og jordeiere med at tusenvis av tonn – det er millioner av kilo det, folkens – som råtner vekk – hvert år.I Norge har vi dessverre mistet noe av den gamle tradisjonen med å høste (bokstavelig talt!) av naturens resurser. Heldigvis ser vi at mange av våre nye landsmenn og arbeidsinnvandrere er flinke til å gå tur i skogen og sanke med seg hjem av naturens overskudd. Hvis bare vi alle kunne gjenoppdage gleden og fordelen av dette!Høsten er også tid for jakt, men for å delta her kreves både kurs og avlagt jegerprøve. Kanskje en idé til neste år? Husk også at høsten er fin-fin tid til å fiske makrell fra nær sagt hvor som helst langs kaier og svaberg langs kysten vår. Samt fange krabbe i teiner og tilberede deilige får-i-kål-middager av sesongens nyslaktede lam.

Innekos på nettcasino

Mens du sitter og venter på at middagen skal bli ferdig (det kan godt ta 2-3 timer i gryta), kan du sjekke ut velrennomerte internettspill fra Videoslots. Her har du endeløse timer med moro med norske menyer og bruksanvisninger. Ta deg noen spinn på en spilleautomat, så stikker du gjerne av med en gevinst?Gjør du ei lita kule på videoslots kan du dessuten ta deg råd til pizza levert på døra neste gang familien din sier det er din tur å lage til middag i heimen….

This entry was posted on Tuesday, October 10th, 2017 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.