Romantiske reisedestinasjoner

Mote, helse og reise er alle kategorier som går inn under konseptet “det gode liv”, og hvem vil vel ikke leve et godt liv? Hva med en romantisk helg med din kjære til sydligere farvann? Resiseblogger og reisesider finnes det uendelig mange av på nettet. Disse er fulle av reisetips og omtale av forskjellige destinasjoner.

Reiseselskapene har kåret sine favoritter blant romantiske reisemål, og det er ingen overraskelse at Santorini i Hellas ligger på førsteplass. En tur hit med din kjære er garantert en suksess. Maldivene følger på en god andreplass. Solnedgangene på Santorini er noe man sent vil glemme, likeså pudderhvit sand og krystallklart vann på reisedestinasjonen Maldivene. Her er dagsantrekket bikini, og forelskelsens rus vekkes til live igjen med romantiske kvelder i vannkanten. Alt er lagt tilrette for kjærestepar også fra hotellenes side, som byr på blomsterstrødde king size-senger og frisk frukt på nattbordet, champagne i kjøleren og panoramautsikt over havet.

Eksempler på sider som omhandler romantiske destinasjoner og reiseliv generelt er reiseliv.no. Her kan du få gode tips til reisens mål, og finne nødvendig informasjon slik at du er godt forberedt uansett hvor du velger å tilbringe ferietiden.

De fleste hotellsider som hotels.com og hotelspecials.no tilbyr egne hotellpakker for par, og gjerne romantiske weekend-pakker med alt inkludert. Flere bloggere skriver også om idylliske reisedestinasjoner. Her er det bare å søke på nettet etter bloggere å følge.

This entry was posted on Sunday, August 10th, 2014 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.