Finn de beste klessidene

Å bruke internett er beste måte å holde seg oppdatert på dagens moter og trender. Stadig flere bloggere henger seg på motebølgen. Barei Norge finnes hundrevis av motebloggere.

De gjør jobben for oss og serveres oss siste nytt om hva som er in, hvor du får kjøpt plaggene og hvor mye de koster. Bloggerne bruker seg selv som modell for å vise bilder av klær og tilbehør som smykker og vesker. Søk på nettet for å finne de beste klessidene eller klesbloggene.

Eksempler på blogger er hippiehippiemilkshake.blogspot.com.es som ble kåret til årets moteblogg 2013 av Vixen Blog Awards, eller www.madeinnorwaynow.no/fashion/ som tar for seg moter generelt, deriblant klær og tilbehør.

Eksempler på sider som omhandler klær og mote kan for eksempel være klikk.no. Her finner du alt du vil vite om klær og mote, tips om farger, valg av de rette klærne til rett anledning, hvordan velge riktig bh etc etc. Kvadrat.no er en annen side som også omhandler moter og trender. Dette er en ren og oversiktlig side der du kan lese om klær og tilbehør, og vinne eller kjøpe gavekort. Ellers finnes mange sider for innkjøp av klær. På startsiden.no finnes en grei oversikt over online klesbutikker.

This entry was posted on Sunday, August 3rd, 2014 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.