De beste pokersidene

Poker er et lukrativt, spennende kortspill som virkelig har tatt av det siste tiåret. Dagene da man så på poker som et kortspill forbeholdt mafia-typer i Chicagos kjellere er forbi. Poker er overalt, millioner av mennesker nyter en runde eller to bak et pokerbord hver eneste kveld. Om du har tenkt på å sette i gang med det populære kortspillet, lønner det seg å lese seg litt opp først.

Bluff er ett av verdens mest populære pokermagasin, der du kan lese deg opp på alle nyheter fra pokerverdenen, inkludert en oppsummering av de største turneringene, store vinnere og gode tips fra pokerproffene.

Vil du se nærmere på ulike tendenser, strategier og pokersnakk generelt, TwoPlusTwo er et veldig godt nettsted. TwoPlusTwo er ett av verdens største pokerforum, der profesjonelle pokerspillere og hobbyspillere diskuterer ulike nyheter og alt annet som har med poker å gjøre. Når du først føler deg klar til å begynne spillingen, er det viktig å velge en god nettside. Den skandinaviske spillportalen Betsson er et naturlig valg for mange spillere, mest på grunn av den gode kundeservicen og den store mengden pokerbord for nybegynnere. Betsson tilbyr forresten to forskjellige pokerplattformer, altså kan man ta del av en rekke spennende kampanjer og ta i bruk flere pokerbonuser når man først velger å investere litt penger og tid i spillet.

Om du helst vil starte ut med opplæring og lese deg skikkelig opp på regler og strategier før du begynner, kan man registrere seg hos PokerSchoolOnline, en velkjent pokerskole der du får gå igjennom en rekke tester og følge med på live videotrening før du setter ut på egen hånd. Poker er et ferdighetsspill, et kortspill som gir deg muligheten til å tjene garanterte gevinster. Spørsmålet er kun om du orker å forberede deg. Orker å lese deg opp, studere poker i helhet og investere både tid og penger på å bli bedre. Med tiden vil du kunne gå inn i rekken av profesjonelle pokerspillere som tjener til livets opphold ved å sitte i et par timer foran et pokerbord hver bidige dag. Det er ikke lett, men det er absolutt verdt det når pengene begynner å rulle inn.

This entry was posted on Friday, December 19th, 2014 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.